Over Mooore Interieurs

In 1998, ruim 20 jaar geleden werd Mooore Interieurs opgericht door Ron Westhovens. Interieurs, keukens en badkamers en Mooore. Met een werkwijze waarin we persoonlijke benadering en flexibiliteit erg hoog in het vaandel hebben staan kunnen wij al ruim 20 jaar lang vakmanschap en authenticiteit leveren. Van ontwerp (vaak nog zelfs eerst sloop) tot realisatie én het geen dat daarna nog komt.

Werkwijze

Werkwijze

01. Kennismaking

In ons kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en ideeën. We denken met u mee en kijken wat wel en niet haalbaar is.

Werkwijze

02. 3D Ontwerp

Vervolgens leggen we uw wensen en ideeën vast in een 3D ontwerp. Hierin ziet u precies hoe wij de montage voor ogen hebben.

Werkwijze

03. Uitvoering

Mooore Interieurs gaat voor u aan de slag. Hierin streven wij naar een perfecte oplevering waar het vakmanschap vanaf straalt.

Voor particulieren en bedrijven

Van maatwerk tot grotere projecten, voor particulieren en bedrijven. Door middel van persoonlijke aanpak, flexibele service en een klantgerichte aanpak weten we telkens weer de spijker letterlijk op zijn kop te slaan en bieden wij al jarenlang maatwerk interieurs, keukens, badkamers en Mooore voor zowel particulieren als bedrijven.